Lirik Lagu Wedhus - Devi Aldiva - New Pallapa

9:34 PM
Lirik Lagu Wedhus - Devi Aldiva - New Pallapa | Berikut ini lirik lagu dangdut koplo populer.

Lirik Lagu Wedhus

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Timbang dibojo ora ono duite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjane gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Timbang dibojo ora ono duite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sejuta wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjane gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Artikel Terkait

Previous
Next Post »