Lirik Oplosan 2 - Brodin - New Pallapa

11:36 AM
Lirik Oplosan 2 - Brodin - New Pallapa | yang mau karaoke atau buat para penyanyi muda yang mau ada jobs :D

Lirik Oplosan 2 - Brodin - New Pallapa

Diklumpukne kancane
Dibukak oplosane
Di ombe rame rame
Jarene enak rasane

Gelase amung siji
Di puter gonta ganti
Konco konco ngenteni
Tibo wayahe di joki

Jarene kroso mumet
Ning nang awak kroso anget
Opo iku sing di arani wong mendem

Mlakune sempoyongan
Ora ngerti yen joglangan
Tibo mak bruk
Dadi gotong gotongan

Awak wis lemes
Duite ludes
Urip rasane
Tansah ngenes

Mbok di pikir pikir
Yen ra ono untunge
Cukup di tutup oplosane

Tobat tobat dudu soto babat
Kapok kapok ojo mung kapok lombok
Wiwit dino iki mendeme dimareni
Mugi gusti inggal ngijabahi

Diklupukne kancane
Dibukak oplosane
Di ombe ramai ramai
Jarene enak rasane

Gelase amung siji
Di puter gonta ganti
Konco konco ngenteni
Tibo wayahe di joki

Jarene kroso mumet
Ning nang awak kroso anget
Opo iku sing di arani wong mendem

Mlakune sempoyongan
Ora ngerti yen joglangan
Tibo mak bleg
Dadi gotong gotongan

Awak wis lemes
Duite ludes
Urip rasane
Tansah ngenes

Mbok di pikir pikir
Ora ono untunge
Cukup di tutup oplosane

Tobat tobat dudu soto babat
Kapok kapok ojo mung kapok lombok
Wiwit dino iki mendeme dimareni
Mugi gusti inggal ngijabahi

Tobat tobat dudu soto babat
Kapok kapok ojo mung kapok lombok
Wiwit dino iki mendeme dimareni
Mugi gusti inggal ngijabahi

Artikel Terkait

Previous
Next Post »