Lirik Gelang Tresno - Mita Maharani - Campursari Karya R Husin Albana

10:22 AM
Lirik Gelang Tresno - Mita Maharani - Campursari Karya R Husin Albana | Selamat datang di situs download dangdut koplo terbaru 2013. Berikut ini kami berikan Lirik Lagu Gelang Tresno - Mita Maharani - Top Campursari Kediri gratis untuk para pengunjung setia www.dangdutin.com

Lirik Gelang Tresno

Gelang iki naliko kok gawe ake
Neng tanganku sliramu karo janji
Jarene gedene tresnomu
Ra kate ninggalke aku

Pamit aku lungo mung golek sangu
Yen wes bali njur mbok jaluk aku
Tresnoku gedene tekadku
Setyo ngenteni sliramu

Nanging tekan saiki
Tanpo ono kirim warto
Opo ora kroso
Yen tak arep - arep sliramu

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Nanging sliramu ra ono bali
Mung gelang iki seng kok tinggalake

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Mung gelang sing kok tinggalake
Dadi saksi janji seng tak enteni

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Nanging sliramu ra ono bali
Mung gelang iki seng kok tinggalake

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Mung gelang sing kok tinggalake
Dadi saksi janji seng tak enteni

Gelang iki naliko kok gawe ake
Neng tanganku sliramu karo janji
Jarene gedene tresnomu
Ra kate ninggalke aku

Nanging tekan saiki
Tanpo ono kirim warto
Opo ora kroso
Yen tak arep - arep sliramu

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Nanging sliramu ra ono bali
Mung gelang iki seng kok tinggalake

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Mung gelang sing kok tinggalake
Dadi saksi janji seng tak enteni

Terima kasih telah berdendang dan bergoyang dengan alunan Lirik Gelang Tresno - Mita Maharani - Top Campursari Kediri

Artikel Terkait

Previous
Next Post »