Lirik Ngidam Pentol

10:05 AM
Lirik Ngidam Pentol | Selamat datang di situs download dangdut koplo terbaru 2013. Berikut ini kami berikan Lirik Ngidam Pentol dangdut koplo gratis untuk para pengunjung setia www.dangdutin.com

Lirik Ngidam Pentol

Cow:
Bojoku meteng telung wulan
Bendino ngiler jarene ngidam
Sak jaluk'e kudu keturutan
Iki nyidam opo kesempatan

Cew:
Iki ngunu perbuatanmu mas
Wetengku cilik mbok gawe lemu
Kowe seneng gugai wong turu
Ngeri wae mengko kowe nesu

Cow:
Yo wis cah ayu
Bojoku sing ayu dewe
Dewe-dewe-dewe
Gek ndang ngomongo
Opo sing mbok kepingini
Gek ndang tak turuti

Cew:
Sing tak pingini sing gampang-gampang
Janji keturutan
Aku pingin pentol sing enek endok'e
Aku pingin pentol sing dobel endok'e
Aku pingin pentol pentol pentol endok
Sing akeh endok'e

cow:
Kowe pingen pentol
Cew:
Sing enek endok'e
Cow:
Kowe pingin pentol
Cew:
Sing dobel endok'e
Cow:
Kowe pingin pentol pentol pentol
Cew:
Endok sing akeh emine..

Cow:
Yo wis cah ayu
Bojoku sing ayu dewe
Dewe-dewe-dewe
Gek ndang ngomongo
Opo sing mbok kepingini
Gek ndang tak turuti

Cew:
Sing tak pingini sing gampang-gampang
Janji keturutan
Aku pingin pentol sing enek endok'e
Aku pingin pentol sing dobel endok'e
Aku pingin pentol pentol pentol endok
Sing akeh endok'e
Sing okeh emine..

cow:
Kowe pingen pentol
Cew:
Sing enek endok'e
Cow:
Kowe pingin pentol
Cew:
Sing dobel endok'e
Cow:
Kowe pingin pentol pentol pentol
Cew:
Endok sing akeh emine..

Terima kasih telah berdendang dan bergoyang dengan alunan Lirik Ngidam Pentol

Artikel Terkait

Previous
Next Post »